PRUŽAMO VRHUNSKE USLOVE I PODRŠKU

Pridružite se timu

Započnite svoj put ka uspjehu i ispunjenosti u kompaniji koja nudi velike mogućnosti za rast i razvoj karijere.
ISTAKNUTE POZICIJE
O nama

Naša priča počinje 2000. godine, kada smo, pod imenom Global Metal Construction, započeli svoje poslovanje kao kompanija specijalizirana za montažu paletnih regala. S predanim radom naših zaposlenika i profesionalnim pristupom, brzo smo stekli poštovanje i postali prepoznatljivi globalni lider u instalaciji automatiziranih skladišta, pametnih rješenja za skladištenje i modularnih regala.

Danas, naša grupacija sastoji se od 4 kompanije sa više od 600 visokokvalificiranih i iskusnih zaposlenika. Naša stručnost u instalaciji visokoregalnih automatiziranih skladišta prepoznata je širom svijeta, a naša misija je sarađivati s klijentima kako bismo im pružili najbolja rješenja u metalnoj konstrukciji, bez obzira radi li se o instalaciji, proizvodnji ili elektromehaničkim rješenjima.

U NewCold Metal Construction vjerujemo u kontinuirani razvoj naših zaposlenika. Otvoreni smo za nove talente koji žele biti dio naše stručne ekipe i doprinijeti našem rastu. Pružamo dinamično radno okruženje koje potiče kreativnost, saradnju i osobni razvoj.

Kada se pridružite NCMC, pridružujete se porodici koja cijeni vašu stručnost, profesionalnost i predanost. Naš tim je diversificiran, sastavljen od stručnjaka iz različitih područja, što omogućava bogatu razmjenu znanja i iskustva.
Uz NCMC, imat ćete priliku raditi na izazovnim projektima, koristiti najnoviju tehnologiju i napredne alate te razvijati svoje vještine. Nudimo mogućnosti za napredovanje i karijerni rast, podržavajući vaše profesionalne ciljeve i ambicije.

Pridružite se našem timu i započnite svoj put ka uspjehu i ispunjenosti u kompaniji koja nudi velike mogućnosti za rast i razvoj.

Prijavite se danas!
Popunite obrazac i kontaktirat ćemo vas.
Viljuškarista
Saradnik za nabavu
Inženjer za planiranje i pripremu montaža
Inženjer za ponude montaža
Voditelj gradilišta
Projekt menadžer
Montažer metalnih konstrukcija
Projekt asistent
Montažer skela
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Otvoreni oglasi za posao
Ostvarite svoje ambicije u logističkoj industriji i stvarajte inovativna rješenja s našim timom.
Viljuškarista
Broj pozicija:
2
prijavite se
Saradnik za nabavu
Broj pozicija:
2
prijavite se
Inženjer za planiranje i pripremu montaža
Broj pozicija:
1
prijavite se
Inženjer za ponude montaža
Broj pozicija:
1
prijavite se
Voditelj gradilišta
Broj pozicija:
3
prijavite se
ZAPOSLENICI O NCMC
Stručnost, podrška i zajednički uspjeh!
Dobrodošli u svijet NCMC, gdje naši stručni i predani zaposlenici svakodnevno oblikuju inovativna rješenja koja optimiziraju logističke operacije širom svijeta.
Sakib Halilović, Montažer NCMC LLC
Dobro došli u svjetsku firmu NCMC
Ja sam Sakib Halilović, drugi radnik firme NCMC! Radim u NCMC 10 godina i same godine koje sam tu preveo su znak da mi je draga i dobra firma naša. Ja za firmu NCMC mogu samo reci riječi hvale i meni lično nema bolje firme a znam da mnogi tako isto misle. Sa firmom NCMC obišao sam mnogo zemalja i ne planiram jos stati. Poznajem sve uposlenike i vlasnike firme i mogu čistog obraza da kažem živjela nasa firma a i mi sa njom, idemo dalje. Mogu samo jos reći dobro dosli u svjetsku firmu NCMC.
Mirudin Čajić, NCMC Usora, BIH
Nema bolje firme od NCMC!
Dobro radno okruženje, fina atmosfera opušteno prijateljski, plata je na vrijeme nikada dan nije kasnila. Svake godine dobijamo dobre bonuse od firme, imamo obijezbeđene stanove koji su uvijek top, prevoz imamo od kuće do gradiliste, firma koja ima viziju, koja je jedna od najboljih u Bosni i Hercegovini, inače među kolegama je poznat moj moto: nema bolje firme i nikad neću napustiti!
Hadis Mujić, poslovođa u NCMC KOVI, Slovenija
NCMC je naš ponos!
NCMC za mene nije kompanija, NCMC je velika porodica, u kojoj se radnici tretiraju kao članovi porodice, u kojoj se o svakom pojedincu posebno brine, mišljenje sviju podjednako uvažavaju, svaki prijedlog sasluša, svakome pruža prilika da pokaže šta zna i umije. NCMC motiviše, nagrađuje svaki trud i rad i daje priliku da se napreduje, dodatno edukuje i obučava svako ko za to iskaže želju. Gdje imaš mogućnost obići svijet, a da pri tome i dobro zaradiš, upoznaš nove ljude, stekneš mnoge prijatelje. Jednostavno NCMC nakon nekog vremena osjetiš kao nešto svoje, njen uspijeh i tvoj uspijeh. NCMC nije naša kompanija, NCMC je naš ponos!
Edvin Mujić,  Administrator NCMC LLC, USA
Uz NCMC sam ostvario svoje ciljeve
NCMC je firma u kojoj sam doživio mnoga iskustva, upoznao mnoge sposobne ljude, te shvatio sta znači biti dio tima. Lični razvoj je nešto čemu sam uvijek težio, i ovdje sam dobio priliku da to ostvarim, a pored toga ostvarim svoje ciljeve i sklopim doživotna prijateljstva.
Hajdo Karahodžić, NCMC Usora, BIH
NCMC mi je otvorio vrata svijeta
NCMC mi je pružio priliku da radim u entuzijastičnom okruženju,upoznam dosta novih ljudi i otvorio mi vrata svijeta da idem dalje i pronađem ono u čemu uživam.
Follow us
NCMC d.o.o.
3. GMB "Jastrebovi" 29
74230 Usora
Bosna i Hercegovina
+387 32 891 208info@ncmc.bawww.ncmc.ba
NCMC LLC
State of Delaware, 108 Lakeland Ave.
Dover, Delaware 19901
USA
+14692681608info@ncmc.bawww.ncmc.ba
NCMC LTD
22 Adelaide Street West, #3600,
Bay Adelaide Center, East Tower,
Toronto, Ontario, Canada, M5H 4E3
info@ncmc.bawww.ncmc.ba
NCMC, Kovinske konstrukcije, d.o.o.
Maistrova ulica 16, Kamnik 1241
Slovenia, DŠ: SI-28491467
+386 41 691 080info@ncmc.bawww.ncmc.ba
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Follow us
© 2024 Sva prava zadržana. NewCold Metal Construction d.o.o.
©2024 NCMC, SVA PRAVA ZADRŽANA. DIZAJN/DEVELOPMENTWIRE – DIGITALNA KREATIVNA AGENCIJA