Kompanija

NCMC  je jedan od vodećih globalnih pružatelja instalacije automatiziranih skladišta, pametnih rješenja za skladištenje i regala modularnog dizanja
NCMC uključuje 4 kompanija i više od 600 visokokvalificiranih i iskusnih zaposlenika.
Brzo je postala istaknuta kompanija prepoznata širom svijeta zbog svog profesionalnog pristupa i stručnosti u instalaciji visokoregalnih automatiziranih skladišta. Danas, NCMC je lider u instalaciji pametnih rješenja za skladištenje, što je učvrstilo njezin ugled kao cijenjenog partnera u industriji.
Kako smo počeli...
Počeli smo 2000. godine kao tvrtka za montažu paletnih regala.
Naša priča počinje 2000. godine, kada smo pod imenom Global Metal Construction započeli svoje poslovanje kao firma specijalizirana za montažu paletnih regala. Zahvaljujući predanom radu naših uposlenika i profesionalnom pristupu, brzo smo stekli poštovanje i postali prepoznatljivi globalni lider u instalaciji automatiziranih skladišta, pametnih rješenja za skladištenje i modularnih regala.
Danas, naša grupa čini 4 kompanije s više od 600 visoko kvalificiranih i iskusnih zaposlenika. Naša stručnost u instalaciji automatiziranih visokoregalnih skladišta prepoznata je širom svijeta, a naša misija je surađivati s klijentima kako bismo im pružili najbolja rješenja u metalnoj konstrukciji, bilo da se radi o instalaciji, proizvodnji ili elektromehaničkim rješenjima.
U 2023. godini smo napravili ključan korak udruživanjem snaga sa renomiranom nizozemskom kompanijom NewCold. Ova suradnja označava značajan korak koji odražava naše opredjeljenje za izvrsnost u industriji. NewCold, jedna od najbrže rastućih kompanija za automatizirana skladišta i logistiku hladnog lanca, dijeli našu viziju pružanja najviše kvalitete u industriji. Ovo usklađivanje vrijednosti postavilo je temelje plodonosne suradnje, a rezultat je novo ime - NewCold Metal Construction.
Naše usluge
Namjena, Misija i Vizija
Namjena
Pružamo visokokvalitetne usluge u metalnim konstrukcijama koje zadovoljavaju najviše standarde sigurnosti, učinkovitosti i zadovoljstva kupaca. Naša je svrha razviti iznimna metalna rješenja koja transformiraju prostore i podižu poslovna okruženja. Nastojimo povećati operativnu učinkovitost i doprinijeti uspjehu naših klijenata pružanjem visokokvalitetnih usluga u području metalnih konstrukcija, usklađenih sa specifičnim potrebama i ciljevima njihovog poslovanja.
Vizija
Težimo biti tvrtka koja je poznata po svojim izuzetnim korisničkim uslugama i inovativnim rješenjima. Naš cilj je biti vodeći u metalnim konstrukcijama, postavljajući industrijske standarde.
Misija
Naša misija je učvrstiti našu poziciju preferiranog partnera za tvrtke koje traže usluge metalnih konstrukcija. To postižemo dosljednim pružanjem iznimne kvalitete, osiguravanjem pravovremenog završetka projekta i pružanjem personalizirane pažnje svakom klijentu. U NCMC-u prihvaćamo inovacije, dajemo prednost sigurnosti i održavamo najviše standarde učinkovitosti, pridonoseći uspjehu i zadovoljstvu naših klijenata širom svijeta.
Pridružite se našem rastućem timu.
NCMC pruža uzbudljive i ispunjavajuće karijerne prilike širom svijeta.
Pogledajte otvorene pozicije
Follow us
NCMC d.o.o.
3. GMB "Jastrebovi" 29
74230 Usora
Bosna i Hercegovina
+387 32 891 208info@ncmc.bawww.ncmc.ba
NCMC LLC
State of Delaware, 108 Lakeland Ave.
Dover, Delaware 19901
USA
+14692681608info@ncmc.bawww.ncmc.ba
NCMC LTD
22 Adelaide Street West, #3600,
Bay Adelaide Center, East Tower,
Toronto, Ontario, Canada, M5H 4E3
info@ncmc.bawww.ncmc.ba
NCMC, Kovinske konstrukcije, d.o.o.
Maistrova ulica 16, Kamnik 1241
Slovenia, DŠ: SI-28491467
+386 41 691 080info@ncmc.bawww.ncmc.ba
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Follow us
© 2024 Sva prava zadržana. NewCold Metal Construction d.o.o.
©2024 NCMC, SVA PRAVA ZADRŽANA. DIZAJN/DEVELOPMENTWIRE – DIGITALNA KREATIVNA AGENCIJA